Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας, έχοντας τη δυνατότητα και τη χαρά να διοργανώσουμε δια ζώσης εκδηλώσεις και δράσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. 

Στο πλαίσιο της ΠΗΛ πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με την υποστήριξη Δήμων, Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων. Όλες οι δράσεις υλοποιήθηκαν από εθελοντές – μέλη του ΣΕΛΛΕ, σε συνεργασία με τους Γεωγραφικούς Εκπροσώπους και την Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ.

Λειτούργησαν Συμβουλευτικοί Σταθμοί όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία για δωρεάν ατομικές συναντήσεις με λογοθεραπευτές, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά δρώμενα,δημιουργική απασχόληση παιδιών και εντυποδιανομή. Όλες οι δράσεις ήταν δωρεάν και ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

 

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο με όμορφα στιγμιότυπα από τη φετινή ΠΗΛ!

 

 

Υπενθυμίζουμε τις πόλεις διεξαγωγής: 

  • Καστοριά, 11 Μαΐου, 12:00 / Ενημερωτική Ημερίδα, Ενυδρείο 
  • Πτολεμαΐδα, 11 Μαΐου, 12:00 / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού, Κεντρική Πλατεία 
  • Ξάνθη, 15 Μαΐου, 18:00 / Ενημερωτική Ημερίδα, Παλιό Δημαρχείο 
  • Θεσσαλονίκη, 18 Μαΐου, 12:30 / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού, Πλατεία Ναυαρίνου
  • Χίος, 25 Μαΐου, 10:00 / Ενημέρωση Κοινού & Συμβουλευτικός Σταθμός, Εργατικό Κέντρο Χίου
  • Κορώνη, 25 Μαΐου, 18:00 / Ενημερωτική Ημερίδα, Μανιατάκειον Ίδρυμα
  • Πύλος, 26 Μαΐου, 11:00 / Ενημερωτική Ημερίδα, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου
  • Λήμνος, 30 Μαΐου, 10:00 / Διανομή ενημερωτικού – επιστημονικού υλικού και ενημέρωση κοινού, Πλατεία Υψιπύλης

 

Φωτογραφικό υλικό από όλες τις πόλεις και τις εκδηλώσεις της ΠΗΛ μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη ενότητα.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλα μας τα μέλη για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξη τους στην πραγματοποίηση της φετινής Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας. Χωρίς τη συμμετοχή τους, τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία τους, η ΠΗΛ δεν θα είχε ολοκληρωθεί με τόσο μεγάλη επιτυχία. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ΠΗΛ για το 2024. Η άμεση ανταπόκρισή τους, η στήριξη και η ευγενική τους χορηγία, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της.

Η ΠΗΛ τελούσε και φέτος υπό την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

 

   

 

  

  

 

 

Επιστροφή

Νέα & Ανακοινώσεις

Webinar: Αξιολόγηση και Ανάλυση των Προσωπικών Αφηγήσεων των Παιδιών: Εισαγωγή του Πρωτοκόλλου Global TALES

22-05-2024 11:26

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει δωρεάν webinar με τίτλο: "Αξιολόγηση και Ανάλυση των Προσωπικών Αφηγήσεων των Παιδιών: Εισαγωγή του Πρωτοκόλλου Global TALES". To webinar θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 12:00μμ μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ, με εισηγήτρια την Dr Marleen Westerveld. 

Συνάντηση Συλλόγων Λογοθεραπευτών/τριων με τον Υπουργό Υγείας

16-05-2024 14:11

Πραγματοποιήθηκε στις 26/04/24 στο Υπουργείο Υγείας συνάντηση των εκπροσώπων του Συντονιστικού Οργάνου των Συλλόγων Λογοθεραπευτών/τριων με τον Υπουργό Υγείας, κύριο Άδωνι Γεωργιάδη.

Δωρεάν Ενημερωτική Ημερίδα Νέων Επαγγελματιών

24-04-2024 11:07

Ο ΣΕΛΛΕ διοργανώνει Δωρεάν Ενημερωτική Ημερίδα Νέων Επαγγελματιών για νέους επαγγελματίες λογοθεραπευτές και τελειόφοιτους φοιτητές Λογοθεραπείας των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια) στις 17.00.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 17-07-2024 12:52

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ λογοθεραπευτής από κέντρο ειδικών θεραπειών στην Αν. Θεσσαλονίκη για πλήρη ή μερική απασχόληση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ασφάλιση ΙΚΑ από τον Σεπτέμβριο 2024. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.  Παρέχεται εποπτεία από λογοθεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία. Δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στη διεπιστημονική ομάδα και στα επιμορφωτικά σεμινάριο του κέντρου.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Αγία Παρασκευή

Ανάρτηση: 16-07-2024 12:17

Κέντρο  Ειδικών Θεραπειών στην Αγία Παρασκευή, ζητά για συνεργασία λογοθεραπευτή/τρια από τον Σεπτέμβριο 2024. Παρέχεται εποπτεία από Λογοθεραπεύτρια με πολύχρονη εμπειρία. Απαραίτητη η άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή (15:00 - 21:00 μμ) και Σάββατο πρωί (9.30 -14.30).

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Ανάρτηση: 16-07-2024 11:54

Ζητείται λογοθεραπεύτρια από κέντρο ειδικών θεραπειών στον Άγιο Δημήτριο Αττικής για πενθήμερη εργασία με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ασφάλιση ΙΚΑ. Συνεργασία από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Παγκράτι

Ανάρτηση: 10-07-2024 12:04

Λογοθεραπεύτρια/ης ζητείται για συνεργασία από Σύγχρονο Κέντρο Νευροανάδρασης

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες / ες στα Χανιά

Ανάρτηση: 09-07-2024 11:56

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στα Χανιά αναζητά έμπειρους Λογοθεραπεύτριες/τες, για πλήρη ή μερική απασχόληση από Σεπτέμβρη. Καλό εργασιακό περιβάλλον, καλές απολαβές, προοπτικές εξέλιξης καθώς και δυνατότητα για πρωινή εργασία.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλλιθέα Αττικής

Ανάρτηση: 09-07-2024 09:32

Λογοθεραπευτής – τρια ζητείται από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα για απογευματινή εργασία, ατομικές συνεδρίες παιδιών και εφήβων. Αμοιβή με ΙΚΑ ή δελτίο παροχής υπηρεσιών. Έναρξη συνεργασίας από Σεπτέμβριο 2024. Παρέχεται άριστο περιβάλλον εργασίας με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, εργασία σε διεπιστημονική ομάδα και εποπτεία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ