Νέα & Ανακοινώσεις

Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2014

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19-11-2013 15:02

Αγαπητά μέλη,

Πέρυσι για πρώτη φορά ο ΣΕΛΛΕ θέσπισε την 11 Μαΐου, ως την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας. Οι δράσεις για τον εορτασμό περιλάμβαναν διανομή φυλλαδίων σε 12 περιοχές, ομιλίες σε 15 περιοχές, τις οποίες παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα, ενώ συμμετείχαν 77 μέλη του Συλλόγου μας. Στην Αττική λειτούργησε ημερήσιος συμβουλευτικός σταθμός, όπου οι ενδιαφερόμενοι, γονείς εκπαιδευτικοί και ιατροί, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να συμβουλευτούν κατόπιν ραντεβού ή με σειρά προτεραιότητας, έναν λογοθεραπευτή στο χώρο Καθαρισμού των δεξαμενών αερίου, στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι.
Φέτος οι εκδηλώσεις θα έχουν θέμα τις Αναπτυξιακές διαταραχές λόγου.
Η Οργανωτική επιτροπή θα αποτελείται από τους: κα Λουίζου Παναγιώτα (επικεφαλής), κ. Μπουρδάκη Ιωάννη, κα Καλαφατά Ελένη και κα Παναγιωτίδη Σοφία και αποφασίστηκε να λειτουργήσει πιλοτικά, ο συμβουλευτικός σταθμός συνολικά σε 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Ιωάννινα και στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές τα μέλη θα μπορούν να διοργανώσουν κατόπιν συνεννόησης με τους Γεωγραφικούς Εκπροσώπους και την Οργανωτική Επιτροπή, ομιλίες και διανομή φυλλαδίων.
Ο μικρότερος αριθμός μελών ανά πόλη για τη διανομή φυλλαδίων και την ομιλία, είναι τα 2 άτομα, ενώ για να μπορέσει να λειτουργήσει ο συμβουλευτικός σταθμός απαιτούνται το λιγότερο 10 μέλη.
Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε η υλοποίηση ενός προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης Πανελλαδικά, απαιτεί πολύ καλό σχεδιασμό και άρτια οργάνωση, παρακαλείσθε, όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στις δράσεις του συλλόγου, να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλετε στο ΣΕΛΛΕ με fax ( στο 210 2519691), mail (στο epep@selle.gr) ή ταχυδρομείο ( γράφοντας ΣΕΛΛΕ, Τ.Θ. 3918. Τ.Κ. 10210, Αθήνα), το αργότερο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2013.

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΠΗΛ

 


 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Λουτράκι Κορινθίας

Ανάρτηση: 29-02-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπεύτρια για συνεργασία σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Λουτράκι Κορινθίας

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Χρυσούπολη Καβάλας

Ανάρτηση: 27-02-2024 12:07

Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής στη Χρυσούπολη Καβάλας αναζητά λογοθεραπευτή/τρια,με προϋπηρεσία σε παιδιά προσχολικής ή σχολικής ηλικίας,για άμεση συνεργασία σε υπάρχον διαμορφωμένο πρόγραμμα.

Ζητούνται Λογοθεραπευτές/τριες στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό

Ανάρτηση: 20-02-2024 14:04

Ζητούνται λογοθεραπεύτριες για άμεση πρόσληψη σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Νάξο

Ανάρτηση: 20-02-2024 09:23

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ αναζητά Λογοθεραπευτή-τρια για πλήρη απασχόληση, καλές αποδοχές και δυνατότητα διαμονής.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Βάρη και στο Μοσχάτο

Ανάρτηση: 19-02-2024 15:53

Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Βάρη και στο Μοσχάτο αναπτύσσονται και αναζητούν Λογοθεραπευτή-τρια. Συνεργασία κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, είτε με ΙΚΑ. Απαραίτητα προσόντα: 2ετής κλινική εμπειρία σε θέση αντίστοιχης ειδικότητας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ομαδικότητα, συνεργασία και αγάπη για τα παιδιά. Επιθυμητά προσόντα: Εκπαίδευση σε PECS, TEACCH, τραυλισμό, μαθησιακές δυσκολίες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Περιστέρι

Ανάρτηση: 15-02-2024 11:30

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Περιστέρι αναζητά Λογοθεραπεύτρια/τη με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για άμεση συνεργασία. Συζητήσιμες μέρες και ώρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ