Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερώσεις κατά τόπους

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07-11-2013 14:25

Αγαπητοί συνάδελφοι,

όπως όλοι γνωρίζετε τα θέματα του κλάδου μας είναι πολλά και συνεχώς εξελισσόμενα. Τα περισσότερα από αυτά είναι κοινά πανελλαδικά (Άδεια, ασφαλιστικοί φορείς-ΕΟΠΥΥ, νέο φορολογικό σύστημα κτλ), ωστόσο υπάρχουν και θέματα τοπικού χαρακτήρα.
Το ΔΣ κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιοχής και θέλοντας να έχουμε μια άμεση επαφή με τα μέλη, συνεχίζει τη διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων σε διάφορες πόλεις τις Ελλάδας.
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν τα μέλη ΣΕΛΛΕ ενεργά ή μη, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ταυτότητας μέλους, καθώς και φοιτητές των τμημάτων Λογοθεραπείας με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.
Σας περιμένουμε να εκθέσετε και από κοντά στην Πρόεδρο κ. Βλάχου και στον Αντιπρόεδρο κ. Σπαντιδέα τα ζητήματα που σας απασχολούν αλλά και να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Πρόγραμμα Ενημερώσεων:

Καλαμάτα:  Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 ώρα 12.00πμ., Ξενοδοχείο REX, Αριστομένους 26, Καλαμάτα

Πάτρα: Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 ώρα 18.00μμ. Ξενοδοχείο ADONIS CITY HOTEL, Ζαΐμη & Καψάλη 9 (πλησίον ΚΤΕΛ), Πάτρα.


 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στο Λουτράκι Κορινθίας

Ανάρτηση: 29-02-2024 13:05

Ζητείται λογοθεραπεύτρια για συνεργασία σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Λουτράκι Κορινθίας

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Χρυσούπολη Καβάλας

Ανάρτηση: 27-02-2024 12:07

Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής στη Χρυσούπολη Καβάλας αναζητά λογοθεραπευτή/τρια,με προϋπηρεσία σε παιδιά προσχολικής ή σχολικής ηλικίας,για άμεση συνεργασία σε υπάρχον διαμορφωμένο πρόγραμμα.

Ζητούνται Λογοθεραπευτές/τριες στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό

Ανάρτηση: 20-02-2024 14:04

Ζητούνται λογοθεραπεύτριες για άμεση πρόσληψη σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Νάξο

Ανάρτηση: 20-02-2024 09:23

Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ αναζητά Λογοθεραπευτή-τρια για πλήρη απασχόληση, καλές αποδοχές και δυνατότητα διαμονής.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Βάρη και στο Μοσχάτο

Ανάρτηση: 19-02-2024 15:53

Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Βάρη και στο Μοσχάτο αναπτύσσονται και αναζητούν Λογοθεραπευτή-τρια. Συνεργασία κατά προτίμηση με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, είτε με ΙΚΑ. Απαραίτητα προσόντα: 2ετής κλινική εμπειρία σε θέση αντίστοιχης ειδικότητας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ομαδικότητα, συνεργασία και αγάπη για τα παιδιά. Επιθυμητά προσόντα: Εκπαίδευση σε PECS, TEACCH, τραυλισμό, μαθησιακές δυσκολίες.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Περιστέρι

Ανάρτηση: 15-02-2024 11:30

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Περιστέρι αναζητά Λογοθεραπεύτρια/τη με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για άμεση συνεργασία. Συζητήσιμες μέρες και ώρες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ