Νέα & Ανακοινώσεις

Συμμετοχή των Ομάδων Ειδικού Ενδιαφέροντος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΣΕΛΛΕ στο ετήσιο Συνέδριο Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11-10-2023 11:41

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του ΣΕΛΛΕ στο ετήσιο Συνέδριο Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής που θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων, στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 στην Αθήνα.

 

Τον ΣΕΛΛΕ θα εκπροσωπήσουν η κυρία Ζευκιλή Χαρά, επικεφαλής της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, η κυρία Σφακιανάκη Μανωλία, επικεφαλής της Ομάδας ΕΙδικού Ενδιαφέροντος για τον Αυτισμό και η κυρία Μπαρμποπούλου Ράνια, μέλος της Ομάδας Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία.

Οι εισηγήσεις τους θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της στρογγυλής τράπεζας "Διαταραχές Σίτισης σε Παιδιά με Νευροαναπτυξιακές Δυσκολίες" στην οποία θα προεδρεύουν η Δρ. Αιμιλία Μίχου και η Δρ. Ελένη Καραντανά.

Τίτλοι εισηγήσεων:

  • «Διαταραχές Σίτισης στις Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές. Συμπτώματα και Επιπολασμός» Εισηγήτρια: Χαρά Ζευκιλή, Λογοθεραπεύτρια, MSc, Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές
  • «Αξιολόγηση και Θεραπευτικές Προσεγγίσεις Διαταραχών Σίτισης στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος» Εισηγήτρια: Μανωλία Σφακιανάκη, Λογοθεραπευτρια- Playworker MA, Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος
  • «Μελέτες Περιπτώσεων Διαταραχών Σίτισης/Κατάποσης στις Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές» Εισηγήτρια: Ράνια Μπαρμποπούλου, Λογοθεραπευτρια, MSc, Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για την Δυσφαγία

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακών Παιδιάτρων για την τιμητική τους πρόσκληση και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Χαλάνδρι

Ανάρτηση: 19-04-2024 14:47

Κέντρο Ειδικής Νευροψυχοκινητικής Αγωγής στο Χαλάνδρι αναζητά λογοθεραπεύτρια/η για θέση πλήρους απασχόλησης από τον Σεπτέμβριο 2024. Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Ίλιον

Ανάρτηση: 19-04-2024 09:11

Ζητείται από κέντρο ειδικών θεραπειών στο Ίλιον λογοθεραπευτής/τρια για 2-3 ημέρες την εβδομάδα, απογευματινό ωράριο, απο τον Σεπτέμβριο.Μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Αυλώνα Αττικής

Ανάρτηση: 18-04-2024 15:29

Παιδιατρικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Αυλώνα Αττικής αναζητά λογοθεραπεύτρια/η με άδεια άσκησης επαγγέλματος και εμπειρία σε παιδιατρικό πληθυσμό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 16-04-2024 10:48

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από παιδιατρικό κέντρο ειδικής αγωγής στην Παλλήνη για άμεση συνεργασία 2 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη ή Τετάρτη και κάποια άλλη μέρα) με απογευματινό ωράριο. Ευέλικτος τρόπος πρόσληψης και πολύ καλές αμοιβές. Προοπτική σοβαρής συνεργασίας και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Πικέρμι

Ανάρτηση: 16-04-2024 10:12

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Πικέρμι αναζητά λογοθεραπευτή/τρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για 2 με 3 ημέρες, προκειμένου να αναλάβει από το καλοκαίρι τα περιστατικά της συνεργάτιδός μας που αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης. Επιθυμητή προϋπηρεσία και μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Αιγάλεω

Ανάρτηση: 15-04-2024 09:35

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Αιγάλεω, αναζητά λογοθεραπευτή/τρια με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά για συνεργασία από Σεπτέμβριο, για 2 μέρες. Επιθυμητή ενδεχόμενη διαθεσιμότητα από Μάιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Σεμινάριο: Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.

25/05/2024 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: "Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτριες την Δρ Κατσίκα Ιωάννα,ψυχολόγο παιδιού και εφήβου και την Δρ Σαραφίδου Μάρα, Αναπτυξιακή Ψυχολόγο. 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ