Νέα & Ανακοινώσεις

4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας του ΣΕΛΛΕ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27-06-2023 10:50

Ο ΣΕΛΛΕ, όπως γνωρίζετε, έχει θεσπίσει το Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, μία πραγματική γιορτή της Λογοθεραπείας, που διεξάγεται σταθερά κάθε δύο χρόνια τον μήνα Νοέμβριο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Ξεκινώντας στα Ιωάννινα (10-12 Νοεμβρίου 2017) και συνεχίζοντας στην Πάτρα (8-10 Νοεμβρίου 2019) και την Αθήνα (10-13 Νοεμβρίου 2022 - λόγω της πανδημίας COVID-19), ο Σύλλογος στοχεύει να συνεχίσει αυτή την παράδοση κάθε δύο χρόνια καλώντας όλους τους συνεργάτες λογοθεραπευτές των Πανεπιστημιακών Σχολών Λογοθεραπείας Ελλάδος και Κύπρου, ομιλητές συναφών ειδικοτήτων, αλλά και διακεκριμένους εισηγητές από το εξωτερικό, που μας τιμούν με την παρουσία τους.

 

 

Πιστεύουμε πως ένα τέτοιο συνέδριο-θεσμός αποτελεί εφαλτήριο για την προώθηση και την εξέλιξη της επιστήμης μας, την ανταλλαγή ιδεών και την ανάδειξη της διεπιστημονικότητας του κλάδου μας, δίνοντας την ευκαιρία στους ερευνητές, τους επαγγελματίες λογοθεραπευτές και τους φοιτητές να ενημερωθούν, αλλά και να προετοιμαστούν ερευνητικά και οικονομικά για το επόμενο συνέδριο, συμβάλλοντας έτσι σε όλα τα παραπάνω.

 

Η σταθερή διεξαγωγή του κάθε δύο χρόνια τον Νοέμβριο αποτελεί δεδομένη απόφαση του ΣΕΛΛΕ και βασικό χαρακτηριστικό για την εδραίωση του Συνεδρίου στην συνείδηση όλων, συμμετεχόντων ή ενδιαφερομένων. Ως εκ τούτου, συνεπείς στο ραντεβού μας, θα σας περιμένουμε στο 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις  1-2&3 Νοεμβρίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, ελπίζοντας ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε ξανά.

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Χαλάνδρι

Ανάρτηση: 19-04-2024 14:47

Κέντρο Ειδικής Νευροψυχοκινητικής Αγωγής στο Χαλάνδρι αναζητά λογοθεραπεύτρια/η για θέση πλήρους απασχόλησης από τον Σεπτέμβριο 2024. Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Ίλιον

Ανάρτηση: 19-04-2024 09:11

Ζητείται από κέντρο ειδικών θεραπειών στο Ίλιον λογοθεραπευτής/τρια για 2-3 ημέρες την εβδομάδα, απογευματινό ωράριο, απο τον Σεπτέμβριο.Μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Αυλώνα Αττικής

Ανάρτηση: 18-04-2024 15:29

Παιδιατρικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Αυλώνα Αττικής αναζητά λογοθεραπεύτρια/η με άδεια άσκησης επαγγέλματος και εμπειρία σε παιδιατρικό πληθυσμό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 16-04-2024 10:48

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια από παιδιατρικό κέντρο ειδικής αγωγής στην Παλλήνη για άμεση συνεργασία 2 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη ή Τετάρτη και κάποια άλλη μέρα) με απογευματινό ωράριο. Ευέλικτος τρόπος πρόσληψης και πολύ καλές αμοιβές. Προοπτική σοβαρής συνεργασίας και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Πικέρμι

Ανάρτηση: 16-04-2024 10:12

Κέντρο ειδικών θεραπειών στο Πικέρμι αναζητά λογοθεραπευτή/τρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για 2 με 3 ημέρες, προκειμένου να αναλάβει από το καλοκαίρι τα περιστατικά της συνεργάτιδός μας που αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης. Επιθυμητή προϋπηρεσία και μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Αιγάλεω

Ανάρτηση: 15-04-2024 09:35

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Αιγάλεω, αναζητά λογοθεραπευτή/τρια με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά για συνεργασία από Σεπτέμβριο, για 2 μέρες. Επιθυμητή ενδεχόμενη διαθεσιμότητα από Μάιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Σεμινάριο: Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.

25/05/2024 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: "Παρουσίαση του μοντέλου πρώιμης παρέμβασης E.S.D.M.". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτριες την Δρ Κατσίκα Ιωάννα,ψυχολόγο παιδιού και εφήβου και την Δρ Σαραφίδου Μάρα, Αναπτυξιακή Ψυχολόγο. 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ