Νέα & Ανακοινώσεις

1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28-11-2016 13:47

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με χαρά θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Μαΐου 2017  στα Ιωάννινα, υπό την αιγίδα του Τμήματος Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Η ραγδαία ανάπτυξη και διάδοση της ειδικότητάς μας, η διεπιστημονικότητα και η συμπόρευση με άλλες επιστημονικές ειδικότητες, μας δημιούργησαν την ανάγκη να δώσουμε το έναυσμα από την πόλη των Ιωαννίνων, για μία νέα εποχή της επιστήμης της Λογοθεραπείας, γεμάτη όραμα αλλά και ευθύνη βασιζόμενοι στα νέα επιστημονικά δεδομένα.

Μέσω αυτού του συνεδρίου, σκοπεύουμε, ως Σύλλογος, να φέρουμε κοντά επιστήμονες της λογοθεραπείας και συναφών ειδικοτήτων ώστε να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε, να εκπαιδεύσουμε και να εκπαιδευτούμε.

Στόχος μας, επίσης, είναι να αναδείξουμε την πληθώρα των ερευνών που πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας που ως τώρα παραμένουν απλά στα ράφια κάποιας βιβλιοθήκης.

Καθώς αυτό το συνέδριο αποτελεί  κορυφαία εκδήλωση στην ιστορία του Συλλόγου μας, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φέρουμε εις πέρας κάθε προσδοκία, τόσο επιστημονικά όσο και οργανωτικά.

Για αυτόν το λόγο, ελπίζουμε στη συμμετοχή όσων περισσοτέρων συναδέλφων και συνεργατών μας, ώστε η αλληλεπίδραση και η ανταλλαγή απόψεων να γίνει στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Άλλωστε, η αιγίδα του τμήματος Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι Ηπείρου αποτελεί εγγύηση για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του συνεδρίου και η ίδια η πόλη υπόσχεται ένα ευχάριστο τριήμερο.

Με εκτίμηση,

Αναστασία Καραπατόγλου                                      
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΛΛΕ


Νίκος Σπαντιδέας
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Συνεδρίου


Αναστάσιος Μώκας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

 

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Μαρκόπουλο Αττικής

Ανάρτηση: 23-10-2025 08:57

Αναζητούμε Λογοθεραπευτή/-τρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος & μπλοκ παροχής υπηρεσιών για συνεργασία σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Μεσολόγγι

Ανάρτηση: 20-10-2025 09:17

Ζητείται λογοθεραπευτής- τρια, από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Μεσολόγγι, για άμεση πενθήμερη εργασία ή για 3 μέρες / εβδομάδα. 

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στον Πειραιά

Ανάρτηση: 08-10-2025 09:16

Zητείται λογοθεραπεύτρια για άμεση 3ημερη συνεργασία (Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη) μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Πειραιά. Δυνατότητα συνεργασίας με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ΙΚΑ.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης

Ανάρτηση: 06-10-2025 10:11

Ζητείται Λογοθεραπευτής - τρια με 2ετή εμπειρία και γνώσεις σε παιδιά με ΔΑΦ & ΔΕΠΥ, για πλήρη ή μερική απασχόληση σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Άγιο Νικόλαο -Λασιθίου - Κρήτης.  

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Κίσαμο Χανίων

Ανάρτηση: 03-10-2025 09:03

Ζητείται λογοθεραπεύτρια / ης από Κέντρο Θεραπειών και Εκπαίδευσης στην Κίσαμο Χανίων. Πενθήμερη εργασία ή για 2 μέρες/εβδομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Διδυμότειχο

Ανάρτηση: 02-10-2025 09:40

Ζητείται λογοθεραπευτής/-τρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Διδυμότειχο. Για μερική απασχόληση. Θα συνεκτιμηθεί η γνώση της τουρκικής γλώσσας. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Δια ζώσης διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο: "Working with Transgender & Gender Diverse Voice"

01/11/2025 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Φωνής

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται από την Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τις Διαταραχές Φωνής, δια ζώσης διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: "Working with Transgender & Gender Diverse Voice". Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1 & 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα, σχεδιάζεται και διδάσκεται από την Christella Antoni, Consultant SLT, Senior Voice specialist.

Το Παιχνίδι Αλλιώς: Κατανοώντας το Autistic Play και Εξερευνώντας τις Δυνατότητές του

28/11/2025 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει Σεμινάριο- Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα:"Το Παιχνίδι Αλλιώς: Κατανοώντας το Autistic Play και Εξερευνώντας τις Δυνατότητές του". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 28 - 29 & 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτρια την Μανωλία  Σφακιανάκη, Λογοθεραπευτρια- Playworker MA και μέλος της ΟΕΕ Αυτισμού του ΣΕΛΛΕ. 

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ