Νέα & Ανακοινώσεις

Προσφυγή του ΣΕΛΛΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07-07-2016 15:31

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο Σύλλογος υλοποιώντας την απόφαση της από 06/03/2016 Γενικής Συνέλευσης, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά του ΠΔ 49/2016 που αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος λογοθεραπευτή.

Η αίτηση ακύρωσης αφορά τις επίμαχες μεταβατικές διατάξεις που δίνουν το δικαίωμα σε άτομα μη επαρκώς καταρτισμένα να ασκούν το επάγγελμα του λογοθεραπευτή, υποτιμώντας τους αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη λογοθεραπεία.
 

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
 

Τριανταφυλλιά Βλάχου

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στο Κορωπί

Ανάρτηση: 05-02-2025 09:25

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Κορωπί, που εξειδικεύεται στην υποστήριξη παιδιών και εφήβων, αναζητά 2 Λογοθεραπευτές για να ενταχθούν στην ομάδα μας από τον Σεπτέμβριο του 2025. Προσφέρουμε: Δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ευελιξία στη συνεργασία: με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ή ΙΚΑ, άμεση ασφάλιση, σύγχρονο και συνεργατικό περιβάλλον με δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.
Απαιτούμενα Προσόντα: Πτυχίο Λογοθεραπείας, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εμπειρία ή ενδιαφέρον στη συνεργασία με παιδιά, ικανότητα συνεργασίας σε διεπιστημονική ομάδα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στην Άρτα

Ανάρτηση: 30-01-2025 11:58

Ζητείται λογοθεραπεύτρια από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Άρτα.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στα Τρίκαλα

Ανάρτηση: 24-01-2025 15:13

Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιών & Εφήβων στα Τρίκαλα αναζητά Λογοθεραπευτή-τρια και για πρακτική άσκηση Λογοθεραπευτή-τρια.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Βούλα Αττικής

Ανάρτηση: 24-01-2025 12:18

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στη Βούλα Αττικής αναζητά λογοθεραπεύτρια/η για συνεργασία. Προϋπηρεσία θα συνεκτιμηθεί.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Ανάρτηση: 24-01-2025 09:07

Ζητείται από Κέντρο Ειδικής Αγωγής στον Άγιο Δημήτριο Αττικής Λογοθεραπευτή/Λογοθεραπεύτρια για συνεργασία 2 φορές την εβδομάδα. Διαθέσιμες ημέρες Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανάρτηση: 23-01-2025 09:18

Κέντρο ειδικών θεραπειών στη Νέα Φιλαδέλφεια αναζητά λογοθεραπεύτρια/η με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Εκδηλώσεις

Δια ζώσης σεμινάριο: DIRFLOORTIME® (101): Εισαγωγή στο μοντέλο

08/02/2025 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος του ΣΕΛΛΕ για τον Αυτισμό διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο με θέμα: "DIRFLOORTIME® (101): Εισαγωγή στο μοντέλο". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 8 & 9 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΛΛΕ, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα (4ος όροφος / Πλατεία Κάνιγγος – στάση μετρό Ομόνοια), με εισηγήτρια την κυρία Βίλη Σκαρλοπούλου, λογοθεραπεύτρια BSC MA, DIR expert & training leader, Επίσημη training leader του μοντέλου σε Ελλάδα και Κύπρο από τον οργανισμό ICDL, DIRFLOORTIME®.
 

Διήμερο workshop για το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα "Attention Autism ™"

05/04/2025 - Αθήνα

ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

Σε συνέχεια των προηγούμενων πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων, με μεγάλη χαρά, ο ΣΕΛΛΕ και η Επιστημονική Επιτροπή σε συνεργασία με το Gina Davies Autism Centre, διοργανώνουν και πάλι διήμερο workshop για το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα Attention Autism ™. To Workshop θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, Κάνιγγος 10 στην Αθήνα.

ΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΣ