Νέα & Ανακοινώσεις

Εγκύκλιος Πρόσληψης Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2015 - 2016

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07-08-2015 09:45

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων προσκαλεί υποψηφίους για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων των κλάδων του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2015-2016. Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 7 έως 14/8/2015 σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο περιεχόμενο της εγκυκλίου-πρόσκλησης, σε μία εκ των δεκατριών Περιφερειακών Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της επιλογής τους, στην οποία και επιθυμούν να προσληφθούν.

Για να δείτε την εγκύκλιο και τα σχετικά έγγραφα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon/deltia-typoy/13855-06-08-15-1

 

Επιστροφή

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Καρλόβασι Σάμου

Ανάρτηση: 21-07-2026 12:46

Ο Σύλλογος "Μέλισσα" αναζητεί λογοθεραπευτή/τρια στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ Καρλοβάσου στο νησί της Σάμου, για 8ωρη απασχόληση, Δευτέρα με Παρασκευή.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλλιθέα Αττικής

Ανάρτηση: 21-07-2026 09:52

Η Πανελλήνια Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Ενηλίκου (Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) αναζητά Λογοθεραπευτή/τρια για απογευματινή εργασία από τον Σεπτέμβριο 2026, με δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα: • Πτυχίο Λογοθεραπείας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. • Τουλάχιστον ένα (1) έτος κλινικής εμπειρίας με παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Παλλήνη

Ανάρτηση: 17-07-2026 12:07

Αναζητούμε Λογοθεραπευτή/Λογοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο σε οργανωμένο και υποστηρικτικό θεραπευτικό κέντρο παιδιού στην Παλλήνη. Ευελιξία στις μέρες απασχόλησης από Δευτέρα-Πέμπτη.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια /ης στο Λουτράκι Κορινθίας

Ανάρτηση: 16-07-2026 09:53

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια/ης σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Λουτράκι Κορινθίας, για πλήρη ή μερική απασχόληση, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο του 2026. Παρέχεται υποστηρικτικό περιβάλλον, συνεχής εκπαίδευση & εποπτεία. Προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 10-07-2026 13:17

Λογοθεραπεύτρια/ής ζητείται από Διεπιστημονικό Κέντρο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη για συνεργασία, με δυνατότητα για πλήρη ή μερική απασχόληση. Ένταξη σε Διεπιστημονική Ομάδα, με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. 

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Μοσχάτο

Ανάρτηση: 10-07-2026 10:29

Ζητείται λογοθεραπεύτρια / της για συνεργασία, από τον Σεπτέμβριο, σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών που εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής. Επιλογή ημερών: ΔΕΥΤ - ΠΑΡ (13:35 - 21:00) & ΣΑΒ.(9:00-15:00).
Απαραίτητες προϋποθέσεις:1) πτυχίο 2) άδεια ασκήσεως επαγγέλματος 3) εμπειρία σε αντίστοιχο παιδιατρικό πλαίσιο. Υπάρχει η δυνατότητα εποπτείας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ