Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή ημερίδα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Δυσφαγίας

ΤΥΠΟΣ: Webinar

ΠΟΛΗ: webinar

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: webinar

ΗΜ/ΝΙΑ: 18/06/2022 - 18/06/2022, 15:00 ώς 19:00

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργανώνουν webinar, με θέμα: " Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας", το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα έναρξης 15:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.

 

 

Σύντομη περιγραφή της ημερίδας

Η ημερίδα αφορά την ανάγκη της συνεργασίας της διεπιστημονικής ομάδας και τον ρόλο των μελών της για την αποκατάσταση ασθενών, οι οποίοι έχουν νοσήσει με Covid-19 και εμφανίζουν έκπτωση στις λειτουργίες της κατάποσης και της φωνής. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την εμφάνιση των διαταραχών κατάποσης και φωνής σε αυτόν τον πληθυσμό και την συμβολή κάθε μέλους της διεπιστημονικής ομάδας στην αποκατάστασή τους. Η εκδήλωση θα καταλήξει στην παρουσίαση μελετών περίπτωσης και στην ανάλυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων των λογοθεραπευτών.

 

Πρόγραμμα

 

•  Νανάς Σ. Παθολόγος - Εντατικολόγος, Ομ. Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας & Παθολογίας: «Σύνδρομο PICS και Post-Covid Ασθενείς» 

•  Λαμπρόπουλος Κ. Χειρουργός ΩΡΛ, Φωνίατρος: «Παθολογικά Ευρήματα φωνής και κατάποσης σε Post-Covid Ασθενείς» 

•  Βαγγελή Φ. Φυσικοθεραπεύτρια, MSc cand.: «Φυσικοθεραπευτική Προσέγγιση Post-Covid Ασθενών στην Αποκατάσταση» 

•  Βουτσινά Μ. Κλινική Διαιτολόγος, MSc: «Διατροφολογική Διαχείριση Ασθενών μετά από Βαριά Νόσηση Covid» 

•   Αλεξανδροπούλου Α. Λογοθεραπεύτρια, MSc, PhDc Επικεφαλής ΟΕΕ Δυσφαγίας ΣΕΛΛΕ: «Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς - Πρόσφατη βιβλιογραφία» 

•  Πολίτη Γκ. Χρ. Λογοθεραπεύτρια, MSc. Rehab. Sci. Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΛΛΕ: «Λογοθεραπευτική Διαχείριση των Διαταραχών Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενή. Μελέτη Περίπτωσης. 

•  Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

Κόστος Συμμετοχής: *

• Φοιτητές: 30 ευρώ (παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το φοιτητικό σας πάσο)

• Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ: 40 ευρώ

• Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 50 ευρώ

* Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση θέσεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

Πολιτική Ακυρώσεων

Οι συμμετέχοντες, που επιθυμούν την ακύρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να την αποστέλλουν γραπτώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο epep@selle.gr μέχρι και τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερίδα και θα λαμβάνουν πλήρη επιστροφή. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται οι εγγραφές.

 

Επιστροφή

Νέα & Ανακοινώσεις

Διαδικτυακή ημερίδα "Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας"

26-05-2022 10:44

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Δυσφαγία διοργανώνουν webinar, με θέμα: "Διαταραχές Κατάποσης και Φωνής σε Post-Covid Ασθενείς: Ο Ρόλος της Διεπιστημονικής Ομάδας", το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα έναρξης 15:00, μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΕΑ/2022

29-04-2022 15:13

Εκδόθηκε η Προκήρυξη 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 24/21.4.2022/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ευχές από τον ΣΕΛΛΕ

20-04-2022 13:55

Θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Αγγελίες

Ζητούνται Λογοθεραπεύτριες/ες στο Κορωπί

Ανάρτηση: 04-07-2022 15:04

Ζητούνται 2 Λογοθεραπευτές/ τριες,  απόφοιτοι ΑΤΕΙ, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τουλάχιστον διετή εμπειρία πάνω σε αναπτυξιακές διαταραχές και σε ανάλογο πλαίσιο, στην περιοχή του Κορωπίου για συνεργασία με Κέντρο Θεραπειών από Σεπτέμβρη. Η απασχόληση  αφορά σε τριήμερη και αντίστοιχα  διήμερη εργασία και ωράριο 15:00 με 21:00. Παρέχεται ασφάλιση. ΔΠΥ επιθυμητό.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ανατολική Αττική

Ανάρτηση: 30-06-2022 13:08

Κέντρο Ημέρας, που εντάσσεται σε μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, αναζητά Λογοθεραπευτή/τρια για στελέχωση Κινητής Μονάδας  στην Ανατολική Αττική. Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχίο Τμήματος Λογοθεραπείας ΑΕΙ/ΑΤΕΙ, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Σαλαμίνα

Ανάρτηση: 29-06-2022 09:37

Κέντρο Λογοθεραπείας στη Σαλαμίνα, αναζητά λογοθεραπευτή/τρια (ΤΕΒΕ ή ΙΚΑ) για 5ημερη απασχόληση. Ωράριο 1.30-8.00.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Ξάνθη

Ανάρτηση: 27-06-2022 12:23

Ζητείται λογοθεραπευτής -τρια για εργασία σε κέντρο λογοθεραπείας στην Ξάνθη.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Πειραιά

Ανάρτηση: 27-06-2022 10:45

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Πειραιά αναζητά λογοθεραπευτή/τρια για συνεργασία από τον Σεπτέμβριο (2 ή 3 ημέρες). Επιθυμητά προσόντα: προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο έτη σε παιδιατρικό πληθυσμό, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια στην Κοζάνη

Ανάρτηση: 27-06-2022 09:24

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια για πρόσληψη από 1 Σεπτεμβρίου με πλήρη απασχόληση, πλήρη μισθό και πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές σε Κέντρο Ειδικών θεραπειών στην πόλη της Κοζάνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ