Εκδηλώσεις

Κύκλος Εκπαίδευσης στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΕΛΛΕ & ΟΕΕ Αυτισμού

ΤΥΠΟΣ: Webinar

ΠΟΛΗ: webinar

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: WEBINAR

ΗΜ/ΝΙΑ: 02/04/2022 - 08/05/2022

Ο ΣΕΛΛΕ και η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: Κύκλος  Εκπαίδευσης στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος.

 

 

Για κράτηση θέσεων, παρακαλούμε πατήστε εδώ

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (και για τις 4 ενότητες)*:

Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ, Φοιτητές & Γονείς Παιδιών με Δ.Α.Φ.: 150 ευρώ

Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 200 ευρώ

*Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 

ΚΌΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ*:

Ενεργά Μέλη ΣΕΛΛΕ, Φοιτητές, Γονείς Παιδιών με Δ.Α.Φ., Μη Μέλη ΣΕΛΛΕ: 50 ευρώ

*Τιμή χωρίς ΦΠΑ

 

Πρόγραμμα 26 - 27 Φεβρουαρίου

Πρόγραμμα 2-3 Απριλίου

Πρόγραμμα 16-17 Απριλίου

Πρόγραμμα 7-8 Μαΐου

 

Επιστροφή

Νέα & Ανακοινώσεις

Ευχές από τον ΣΕΛΛΕ

23-12-2025 10:37

Θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο, με υγεία το Νέο Έτος!

Διαδικτυακό σεμινάριο εκπαίδευσης και πιστοποίησης στα ψυχομετρικά εργαλεία LEXiS & FOCUS

13-11-2025 10:13

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΕΛΛΕ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο εκπαίδευσης και πιστοποίησης στα ψυχομετρικά εργαλεία LEXiS & FOCUS, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2026. 

Κατανόηση και υποστήριξη της Αναπτυξιακής Γλωσσικής Διαταραχής (DLD) στην Ελλάδα σήμερα

10-10-2025 13:46

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την ΑΓΔ, η Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα για νέους λογοθεραπευτές, με τίτλο: "Κατανόηση και υποστήριξη της Αναπτυξιακής Γλωσσικής Διαταραχής (DLD) στην Ελλάδα σήμερα". Η ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά από την κυρία Βασιλογιαννακοπούλου Γεωργία, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 11.00πμ, μέσω zoom και θα διαρκέσει μία ώρα.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

 

Αγγελίες

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στην Καλλιθέα

Ανάρτηση: 09-12-2025 13:33

Ζητείται λογοθεραπεύτρια/ης  για άμεση συνεργασία με θεραπευτήριο στην Καλλιθέα, για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. Ωράριο: Πέμπτη 16.00-21.00 και Σάββατο 09.00-14.00. Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και καλές αποδοχές.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στο Λουτράκι Κορινθίας

Ανάρτηση: 27-11-2025 15:22

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρια για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στη Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση: 24-11-2025 09:34

Ζητείται Λογοθεραπευτής με εμπειρία σε άτομα με βαρηκοΐα/κώφωση για μερική ή πλήρη απασχόληση σε ΚΔΗΦ της Θεσσαλονίκης. Επίσης, από το ίδιο ΚΔΗΦ ζητείται Λογοθεραπευτής με κατεύθυνση τον αυτισμό και τις νευρο-αναπτυξιακές διαταραχές γενικότερα, για πλήρη/μερική απασχόληση.

Ζητείται Λογοθεραπεύτρια / ης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας

Ανάρτηση: 03-11-2025 11:26

Ζητείται λογοθεραπευτής/τρία γι άμεση συνεργασία, με πλήρης απασχόληση, από γραφείο λογοθεραπείας στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Απαραίτητη προϋπόθεση η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ